NYHET: Höganäs AB uppmuntrar sina medarbetare att hålla sig aktiva

NYHET: Höganäs AB uppmuntrar sina medarbetare att hålla sig aktiva

Ho¦êgana¦êshalvmara Bildspel-50
Det finns mycket forskning som visar att företag kan spara mycket pengar på att lägga pengar på sina anställdas hälsa. Det är dessutom en indikator på att företaget är mån om sina anställda, vilket i många fall gör arbetsplatser med bra personalvård till attraktiva, något som Höganäs AB har tagit fasta på.

Förutom att få mer hälsosamma och friskare medarbetare, så stärks teamkänslan på jobbet‎, Höganäs uppmuntrar sina medarbetare att hålla sig aktiva, dels genom att anordna gemensamma träningsmöjligheter samt att subventioner till startplaster till löparfesten i Höganäs i april.

– Friska och hälsosamma medarbetare genererar i färre sjukskrivningsdagar vilket företagen långsiktigt tjänar på, säger Camilla Emring, löpcoach och en av arrangörerna till Höganäs Halvmaraton

Höganäs AB har en Kick-Off inför deras satsning där Höganäs Halvmaraton är på plats och berättar om nyheter samt lägger upp agendan för deras kommande företagslöpningar. Samtidigt som de anställda få möjlighet att komma iform så får det en stor del av teambuiling på en och samma gång.

Arbetar du på ett företag som känner att detta skulle vara något för er?

Kontakta oss på 072-506 14 14 eller info@hoganashalvmaraton.se så berättar vi mer